Lengvos bei tvirtos Baltijos brasta 20 metų

Yrityksestä

UAB „Baltijos Brasta" on perustettu vuonna 1996. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kaunasissa Liettuassa.

Baltijos Brasta työllistää noin 180 henkilöä. Olemme valmistaneet suihkukaappeja vuodesta 2001. Alusta lähtien olemme satsanneet laatuun, suunnitteluun ja hyvään palveluun.

Nopea tuotanto, varastointi ja toimitus. Standardit ja räätälöidyt suihkukaapit sekä väliseinät toimitetaan 7-21 päivässä (tuotanto ja toimitus). Varastossa on valmiina halutuimmat standardimallit ja niiden toimitus on erittäin nopea.

Baltijos Brastalla on monen vuoden kokemus ja erikoistuminen räätälöityihin ratkaisuihin. Virheiden määrä yrityksissämme on erittäin pieni - alle 1 % monimutkaisten räätälöityjen tuotteiden tuotantomäärästä.

Meillä on pitkäaikainen kokemus suunnittelussa, täytäntöönpanossa sekä asennus- ja huoltopalveluissa. Noudatamme ISO 9001:2008 ja ISO 14001 standardeja. Kehitämme ja parannamme jatkuvasti prosesseja tuotekehityksestä tuotteen huoltamiseen ja takuun loppumisen jälkeiseen aikaan saakka.

Markkinointituki. Annamme yhteistyökumppaneillemme markkinointitukea – esitteitä, julisteita, promo työkaluja sekä internet sivustot yhteistyökumppanien kielellä.


Yhteistyökumppanimme

Meillä on liikekumppaneita lähes kaikissa Euroopan maissa. Erityisen hyvät ja kestävät suhteet meillä on Suomen kanssa. Baltijos Brastalla on omat myyntiyhtiöt Latviassa ja Ukrainassa. Vientimaitamme ovat mm. Norja, Ruotsi, Suomi, Saksa Ukraina, Valko-Venäjä, Latvia, Viro, Italia, Venäjä, Kreikka, Belgia.

Yrityksestä