Lengvos bei tvirtos Baltijos brasta 20 metų

Suihkukulmat pronssisilla kiinnikkeillä

Pronssisen pinnan valmistamiseen tarvitaan paljon käsityötä. Liittimien pinta on lakattu ja käsitelty pinta luo ylellisen vaikutelman.

Lakka myös estää pinnan naarmuuntumisen. Vanhassa pronssitekniikassa kaikki metalliset yksityiskohdat käsitellään: Saranat, pidikkeet ja profiilit.

Suunnittelijoilta saadun palautteen perusteella pronssisovelluksia käytetään vain rajattomassa mallistossa. Nämä mallit ovat klassisia ja pronssiset liittimet sopivat niihin parhaiten.

Vanhalla pronssitekniikalla käsiteltyjä suihkukulmia ovat: Nora, Nora plus,Nida, Wave, Liepa ja Liepa plus Vanhalla pronssitekniikalla käsiteltyjä suihkuseiniä ovat: Ieva, Ieva plus, rajattomat suihkukulmat ja Meda. Uutuus! Myös kaikki Acrobat kokoelman tuotteet voidaan valmistaa vanhalla pronssitekniikalla.

Verrattuina kromattuihin malleihin. suihkukalusteet vanhalla pronssitekniikalla kallistuvat 329 € ja suihkuseinät 239 €. Laskeaksesi hinnan vanhalla pronssitekniikalla vertaa sitä vastaavaan kromattuun malliin ja lisää hintaan 329 € (suihkukulma) ja 239€ (suihkuseinä).

NORA PLIUS ( suihkukulmat pronssivärisillä)
Oikein valitut pronssiväriset aksentit luovat erityisen tunnelman jokaiseen kylpyhuoneeseen, valaisee, kaikki säteilee hyvällä maulla ja ylellisyydellä.
Tuotetiedot