Lengvos bei tvirtos Baltijos brasta 20 metų

Suihkukulmasarja HARMONIA

Tuotesarjaa luodessa suunnittelijat keskittyivät muotojen sopusointuisuuteen, minimalismiin ja tyylikkyyteen. Rakentajien työn tulos – vakaus, tiiviys ja kätevyys.

Tyylikkyys on hillittyä taidetta. Suorakulmaiset suihkukulmat ja saranat toistavat muodoiltaan kylpyhuoneen lattia- ja seinälaatoitusta ja saavat aikaan yhtenäisen vaikutelman. Kirkkaat kehyksettömät pinnat ikään kuin katoavat tilaan, antaen valitsemienne seinän värien,kuvioiden ja sisustusyksityiskohtien hallita näkymää. Jos valitsette mattalasin tai lasi koristellaan ornamenteilla, niin säilytätte yksityisyytenne ja nautitte silti avarasta tilasta. Saranoiden uusi rakenne ja muotoilu.

Nostomekanismi. Uuden suihkukulmasarjan saranat nousevat avattaessa. Sen avulla suihkukulman alaosa saadaan tiiviimmäksi:suihkukulman tai -seinän ovi painaa alaosassaan olevan tiivisteen tiukasti kiinni. Lisäksi nostomekanismin ansiosta ovi sulkeutuu helpommin – kevyesti työntämällä se sulkeutuu itsestään. 

Tiivimmät pystyliitokset. Suihkukulmien ja –seinien tiivisteitä, jotka tiivistävät saranoiden yhdistämiä laseja, ei tarvitse leikata. Näin veden valuminen leikkauskohdasta tai saranoiden välistä suihkutilan ulkopuolelle vähenee. 

Suorakulmainen muoto. Selkeiden linjojen ystävät pitävät saranoiden mallista ja ne sopivat myös niille, joiden kylpyhuonekalusteet ovat kulmikkaita...