Lengvos bei tvirtos Baltijos brasta 20 metų

Suihkukaappien ja suihkuseinien mallisto ELEGANCE

Tämän malliston tuotteet kehitettiin ensin Saksan markkinoille yhteistyössä paikallisten tuoteammattilaisten kanssa.

MUUTAMAT TÄRKEÄT TUOTTEIDEN  KOHOKOHDAT:

  1. Lasiin integroitu sarana. Suihkukapin sisäpuolella oleva sarana on erityisen tekniikan vuoksi sileäksi kiinnitetty lasiin. Tämä antaa modernisuuden koko tuotteeseen ja helpottaa suihkukaapin puhdistamista.
  2. Paremmat säätömahdollisuudet. Seinälle kiinnitetävä vakaa lasi asennetaan korkealaatuisen alumiiniprofiilijärjestelmän avulla. Jopa 15 mm:n seinämän epätasaisuudet ovat helposti säätäviä. Erinomainen estetiikka saavutetaan profiilin äärimmäisen kiillon, profiilin viimeistelyelementtien ja yhteensopivien pulttien peitelevyjen ansiosta.
  3. Korkeampi rakenne. Tuotteiden vakiokorkeus on 2000 mm, jonka takia se sopii myös pitkille ihmisille. Ylemmät vakaus-kannakkeet ei asenneta oven yläpuolelle, jotta pääsy olisi vielä tilavampi.
  4. Erinomainen tiiviys, helppo huolto. Saranoilla on korotustoiminto, joka helpottaa oven avaamista edessä olevan reunakiveyksen yli ja oven tiivistämistä suljettussa asennossa. Lasit ovat käsitelty NOPEIDEN PISAROIDEN pinnoitteella. Vähemmän likaa, helpompi puhdistaa jääneet pisarat.