Lengvos bei tvirtos Baltijos brasta 20 metų

Kehyksettömien suihkkulmien sarja RAJATON

RAJATON sarja on lasiseinien ja kromattujen pidikkeiden yhdistelmä. Kehyksettömyys luo 
ilmavuutta ja tilaa. Suuri vakiotuotteiden valikoima mahdollistaa toteuttamaan erikoisimmatkin tilaratkaisut ja nauttimaan tyylikkäästä suihkukulmasta missä tahansa kylpyhuoneessa.

Saranoiden erityinen rakenne takaa pitkän käyttöiän sekä ovien sulkumekanismin toiminnan, mukaan lukien itsestäänlukkiutumisen. Vahvat lisäpidikkeet lisäävät turvallisuutta ja vakautta. Tiivisteet ovat täsmällisen sopivat, joten suihkukulma on vesitiivis ja silti esteettinen. Kehyksetön suihkukulma tarvitsee hyvin valmistellun pohjan. Kehykselliset suihkukulmat päästävät vähemmän vettä suihkutilan ulkopuolelle.

Sarja koostuu kuudesta mallista ja niiden muunnelmista, jotka on valmistettu erityismittojen mukaan. “Banga” on puolipyöreä suihkukulma, jonka oviaukko on erityisen leveä saaden aikaan avaran tunnelman. Tämä malli on todellinen silmänilo. “Nora” suihkukulmaa pidetään suihkunurkkausten standardina.“Nora plus” mallia arvostetaan sen käytännöllisyyden ja ergonomisuuden vuoksi. Suihkukulma “Nida” on viistokulmainen ja siksi tilaasäästävä. “Liepa” erottuu joukosta siten, että sen molemmat ovet avautuvat täysin. “Liepa plus” ja “Liepa” soveltuvat erityisesti liikuntarajoitteisille, koska näiden mallien ovet avautuvat sekä sisään-, että ulospäin.

Tuotesarjan suihkukulmien laseja saa kirkkaina, tummennettuina harmaaksi, ruskean värisinä, kuviollisina, vihertävinä tai sinertävinä.