Lengvos bei tvirtos Baltijos brasta 20 metų

Industrial style

NERO CUBE

VIKTORIJA

875 x 875 x 2000

NERO FRAME*

VIKTORIJA

mikä tahansa koko

Uusi suihkukaappimallistomme INDUSTRIAL STYLE. Arvostetaan sitä, mikä on AITOA.

Palataan 1800-luvulle teollisen vallankumouksen lähteille, jolloin esineiden tuottamisessa oli pyritty saavuttamaan täydellistä toiminnallisuutta. Metalli ja ajan kuluessa toimivaksi havaittu lasi otettiin laajasti käyttöön. Esineiden laatua ylistettiin: tuotteet valmistettiin laadukkaista materiaaleista. Mekaniikan ja tekniikan ratkaisut voittivat ja olivat tarkkaan harkittuja - etsittiin yksinkertaisuutta sekä pitkäikäisyyttä.

„Baltijos brasta“ pyrkii olemaan ajan hermolla ja tarjoaa tyylitietoiselle kuluttajille trendikkäitä tuotteita.

INDUSTRIAL STYLE -malliston tuotteet on jalostettu AKROBAT-malliston tuotteista.

Tuotteet ovat teknisesti pitkälle harkittuja. Ovet on mahdollista kääntää sisäänpäin ja/tai ulospäin sekä säätää suljetun oven kulmaa. Ovet nousevat avattaessa hieman lattiasta ja laskeutuvat takaisin sulkeutuessaan. Tukevan, metallisen kiinnitysprofiilin ansiosta asennus on helppoa ja suihkuseinän voi asennettaessa säätää seinän ja lattian mukaan paikalleen istuvaksi.

 

   

 

* NERO CUBE kalusteiden reunimmaisten ruutujen koko määräytyy suhteessa lasiseinän kokoon. Keskimmäiset ruudut ovat vakiomittaiset. Näin saadaan sopusuhtainen kokonaisuus.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Metallirakenteet ovat mattamustaksi maalattuja. Myös magneettitiivisteet ja vetimet ovat mustat, jotta lopputulos olisi viimeistelty.
  • Näyttävä INDUSTRIAL STYLE -erityispiirre on mustat ruudut. Lopputuloksena on suihkukaluste, josta voikin tulla kylpyhuoneen sisustuksellinen keskipiste. 
  • Lasiseinien sisäpinnat on käsitelty FAST DROPS -pinnoitteella, joka vähentää saostumien muodostumista lasipinnoille sekä helpottaa niiden puhdistusta.
  • Mustat ruudut on toteutettu silkkipainomenetelmällä, joka on havaittu erittäin luotettavaksi ja kestäväksi menetelmäksi. Maali levitetään ennen lasin karkaisemista. Karkaisuprosessissa se imeytyy lasin pintaan, eikä kulu siitä käytössä pois. Tämä mahdollistaa kalusteen helpon puhtaanapidon, eikä esim. kalkki tai muut epäpuhtaudet tartu ruutuihin.
  • INDUSTRIAL STYLE mallistossa on kaksi mustaa vedinvaihtoehtoa: kantikas ja nuppi

Teollisuustyylisissä kokoelmissa käytetään kahdenlaisia eri kahvoja:

Vakiovarusteena oleva „Harmonia"-kokoelman kahva kahdella reiällä „Akrobaatti"-kokoelman kupla-kahva.

* NERO FRAME on toteutettavissa kaikkiin AKROBAT-malliston tuotteisiin.